Notícies

PRÈVIA: FS SALOU – MANRESA FS

FS SALOU – MANRESA FS

Diumenge 3 de novembre a les 12:00 hores. Pavelló Milà (Salou)

Partit corresponent a la JORNADA 8 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

EL MANRESA, EN PROCÉS DE TROBAR-SE A SÍ MATEIX

El Manresa afronta visita aquest diumenge la pista del Salou després de recuperar sensacions aquest dilluns en l’amistós disputat a Cervelló davant la selecció catalana sub-19 (5-5). Una ocasió de gran utilitat per al tècnic Sito Rivera, que va poder rodar el seu equip realitzant les proves pertinents per començar a fer carburar la maquinària. Aquesta millora s’hauria de veure reflectida després de la fatídica i dolorosa derrota al Pujolet davant un Cerdanyola que va endur-se els tres punts sobre la botzina (3-4).

Sito Rivera complirà una setmana sencera de treball amb l’equip poc abans d’aquest duel transcendental. Fins a darrera hora no es donarà a conèixer la convocatòria, disputada entre els catorze components de la plantilla actual.

LA DADA: Amb aquests 6 punts (2 victòries i 5 derrotes) i un bagatge de 27 gols a favor i 31 en contra, el Manresa arriba a la 8a jornada amb la segona pitjor ratxa de les últimes sis temporades. Només la temporada 2016-17 va començar pitjor: aleshores l’equip sumava només 3 punts (fruit de 3 empats i 4 derrotes), 19 gols a favor (8 menys que l’actual) i precisament els mateixos 31 gols en contra.

 

ELS RIVALS, EN UNA SITUACIÓ MOLT SIMILAR

Aquest cap de setmana coincidiran dos equips en una situació delicada a la taula. Una circumstància atípica, doncs darrerament el Manresa visitava Salou en una posició privilegiada mentre els tarragonins també gaudien d’una posició més còmoda a la taula. Ambdós conjunts han començat amb mal peu i caldrà veure qui s’emporta la victòria en aquest duel d’extremes necessitats.

El Manresa FS encara no ha sumat cap punt a domicili (3 derrotes a Martorell, Sabadell i Mataró). Per la seva banda, la versió local del Salou acumula una victòria davant el cuer Industrias B (5-1), un empat davant el Ripollet (2-2) i una altra ajustada derrota enfront el Natació Sabadell (4-5). Com a visitant també ho ha perdut tot: a Mallorca, Hospitalet, Martorell i Mataró. El Salou, penúltim a la taula, ha recuperat el seu tècnic de tota la vida, que llueix com a cognom la ciutat del seu rival: Quim Manresa, un home de la casa que coneix bé el seu club després de la marxa de Marcos Angulo a la Tercera Divisió amb el Canet.