Notícies

PRESENTACIÓ D’EQUIPS 2019-20

Aquest diumenge 27 d’octubre a les 20:00 va tenir lloc la presentació oficial dels 12 equips que conformen la base, a més del primer equip. Una nit de club, festa i germanor per la família manresana, acompanyada d’una lluïda posada en escena, amb speaker, DJ, llums, pantalles…

Les dotze plantilles van desfilar una rere l’altra, representades pels més de 100 jugadors i els respectius entrenadors i delegats. L’speaker era l’encarregat de posar cullerada a l’espectacle, creant converses disteses i informals entre els participants, tirant de bromes i juguesques.

Més tard seria el torn del primer equip. El capità Corvo va enviar un missatge d’ànim i unitat a tot el planter perquè gaudeixin del moment que estaven vivint, escoltin molt i conservin les ganes d’aprendre. Al torn de la Junta, el president Pere Joan Pusó va agrair la presència multitudinària dels pares i la feina entregada de tot el col·lectiu, a més del fet inèdit que tots els equips base disputen aquesta temporada jugant en la màxima categoria possible. Finalment, el regidor d’esports Toni Massegú seguiria en la mateixa línia, destacant la tasca dels conserges com a funcionaris de l’Ajuntament i la font d’aprenentatge que es respirava al Pujolet.

Un cop finalitzat el show, ja fora d’acte oficial, es tancava la sessió amb la tradicional i nombrosa foto de família, delegats i entrenadors.