Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CERDANYOLA (Dissabte 26, 18:30h)

MANRESA FS – CERDANYOLA

Dissabte 26 d’octubre a les 18:30 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 7 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

PARTIT VITAL AL PUJOLET

Arriba la setena jornada de lliga a 2a divisió B, una jornada vital per l’equip manresà tot i trobar-se just a l’inici de temporada. Després de la recent presentació del nou entrenador Sito Rivera, arriba el primer partit amb el nou tècnic que finalment  seurà a la banqueta amb només una sessió preparatòria efectuada, la de dijous.

El Manresa necessita en aquest partit els tres punts de forma transcendental per sortir una mica més d’aquesta situació, guanyar confiança i agafar oxigen. A hores d’ara el Cerdanyola és un rival directe a la classificació.

L’equip del Vallès és el catorzè classificat, tercer per la cua amb quatre punts. Acumula una única victòria, la de la primera jornada davant el Lleida per un contundent 6-1. Per altra banda també compta amb un empat, el de la segona jornada a la pista de Barceloneta. Així doncs, ha puntuat en les dues primeres jornades i ara porta quatre jornades consecutives acumulant derrotes. Al marge d’aquests resultats assenyalats, a domicili ha perdut a la pista de la Unión 6-3 i a Escola Pia 3-2. Com a local ha cedit amb Denia 3-4 i amb Pallejà 4-9.

 

RECOLLIDA D’ALIMENTS. Com cada temporada, en aquesta ocasió es podrà portar durant tot el dissabte a la tarda tot tipus d’aliments que serviran per aportar als llocs corresponents. La secretaria del club estarà oberta tota la tarda per anar recollint el que es vagi rebent.

PRESENTACIÓ D’EQUIPS. El diumenge es farà la presentació de la totalitat de les plantilles. Un acte que sens dubte fa club pel tema social i per l’espectacularitat del mateix. Això serà a partir de les vuit de la tarda al propi pavelló Pujolet amb un total de 150 jugadors més una vintena de persones entre tècnics i delegats. El primer equip també farà acte de presència encapçalat pel nou entrenador Sito Rivera.