Notícies

ENTRE L’ESPASSA I LA PARET

TOCA OBLIDAR I PASSAR PÀGINA DE LA COPA

El Manresa FS afronta aquest dissabte a les 20:00 hores un altre repte d’alta exigència davant un Mataró que també ha caigut eliminat de la Copa del Rei per 3-2 a la pista de l’IBI. és segon a la taula amb 12 punts. Acumula quatre victòries: una com a local (6-4 vs Martorell) i tres com a visitant (Ripollet, Industrias B i Natació Sabadell). La única derrota ha estat com a local per 1-5 i a mans del ja conegut líder Hospitalet Bellsport, fins ara imbatut en la competició domèstica. Només tres dels dotze punts provenen del Teresa Maria Roca, però això es deu a diversos factors: els mataronins han jugat un partit més com a visitants i compten les visites per victòries (tres de tres), mentre que com a locals només han jugat dos partits i en un d’aquests van ser víctimes del poder del líder.

Precisament els de Bellvitge van ser botxí també del Manresa en el partit entre-setmanal del dimarts. En un partit per oblidar, els bagencs van caure durament derrotats per un contundent i estrepitós 7-1 que va suposar l’acomiadament de la Copa del Rei a les primeres de canvi.

Tot i avançar-se en el marcador gràcies a un golàs a tir exterior d’Asis, el partit acabaria fent-se d’allò més llarg pels manresans. Les errades i l’encert rival, fins i tot en els moments de més igualtat que podien obrir les portes a l’esperança, van propiciar un resultat impactant, ampliat encara més en no funcionar la bala desesperada del porter jugador. El tram final es va convertir ja en un suplici.

Un cop baix pels homes de Manuel Moya, que complirà a Mataró el darrer partit de sanció abans de tornar a les banquetes. L’altra única baixa serà la de Corvo. Aquest dissabte a Mataró, el futbol brinda una nova oportunitat a un Manresa que és novè amb sis punts i encara no coneix la victòria a domicili. Per netejar la imatge i retrobar-se amb els punts en una pista complicada o, per contra, confirmar una hipotètica setmana horribilis en cas d’una segona derrota davant un equip punter.