Notícies

PRÈVIA COPA DEL REI: HOSPITALET BELLSPORT- MANRESA

ELIMINATÒRIA PREVIA – COPA DEL REI : HOSPITALET BELLSPORT – MANRESA

Dimarts 15 d’octubre, 21:00 hores (Pavelló Sergio Manzano).

L’ AE Bellsport Hospitalet serà el rival del Manresa FS en la fase prèvia de la Copa del Rei aquest dimarts. El primer pas en una competició il·lusionant pels manresans. El partit tindrà lloc a pista contrària (Hospitalet), ja que el Manresa va obtenir una millor classificació la temporada 2018-19: segon a la taula per un Hospitalet que va acabar cinquè. Tots els partits de la competició, aquest inclòs, seran a partit únic. Enguany la competició ha vist modificada l’estructura de competició, afegint en aquesta prèvia equips de Segona Divisió B dels mateixos grups.

 

TRAJECTÒRIES DISPARS EN COMPETICIÓ DOMÈSTICA. Mentre els manresans han tingut un inici de lliga irregular (2 victòries i 3 derrotes) amb dos darrers triomfs al Pujolet però cap punt sumat com a visitant, l’Hospitalet és líder en solitari, havent trencat el ple de victòries just aquesta setmana en haver empatat a casa davant la Barceloneta (4-4).

Posteriorment a aquesta eliminatòria, els guanyadors pertanyents a la Segona Divisió B rebren els equips de Segona Divisió, fase en què es començava la Copa del Rei, sense anar més lluny, la temporada passada. Aleshores els manresans varen desfer-se de Colo-Colo Zaragoza, i en la següent ronda no tindrien la mateixa sort davant tot un primera divisió, el Sala 10 Emotion, també de la capital aragonesa.

El nou sistema de competició comporta l’existència d’aquesta eliminatòria prèvia entre els 26 equips classificats de la mateixa Segona Divisió B, aparellats per proximitat geogràfica. Tan sols un equip s’exempta d’aquesta fase: el CD SALESIANOS TENERIFE.

Aquests són, doncs, els 13 aparellaments en qüestió:

PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS – ATLÉTICO BENAVENTE F.S. DESGUACES CASQUERO
O ESTEO F.S. – CIDADE DE NARÓN
A.D. SAN JUAN – LAUBURU K.E. IBARRA
C.D. OTXARTABE – DEPORCYL GUARDO F.S.
C.D.E. MELISTAR – U.D. COINEÑA F.S.
PELIGROS C.D. F.S. SENIOR – EL EJIDO C.D. BAYANA
TORREJÓN SALA FIVE PLAY – LEGANÉS F.S.
C.D. TENERIFE IBERIA TOSCAL – C.F.S. FONONONOS GOMERÓN
AGUAS DE TEROL – COHESÁN GÁLDAR
TOT CABLE C.F.S. FUTSAL IBI – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ C.E.
ZAMBÚ C.F.S. PINATAR – NUEVA ELDA F.S.
PALLEJÁ F.S. – C.E ESCOLA PIA SABADELL
HOSPITALET BELLSPORT F.S. – MANRESA F.S.