Notícies

PRÈVIA: MANRESA – ESCOLA PIA (Dissabte 12, 18:15h)

MANRESA FS – ESCOLA PIA

Dissabte 12 d’octubre a les 18:15 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 5 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

EL PUJOLET S’HA DE FER VALER

Després d’una nova ensopegada a la pista del Natació Sabadell (3-2) l’equip torna a casa, on s’ha de mostrar més sòlid que mai i fer oblidar l’accidentada derrota de la primera jornada i l’agònica victòria davant el Pallejà. No serà fàcil, perquè aquest dissabte es rep l’Escola Pia en un dels clàssics de la Segona Divisió B, precisament un dels rivals que més maldecaps porta al Pujolet. Qualsevol cosa que no sigui sumar els tres punts suposaria un nou cop baix pels conjunt manresà. El tècnic Manuel Moya, a més, no podrà dirigir l’equip en haver de complir el primer dels tres partits de sanció que ha rebut després de ser expulsat la passada jornada. Corvo segueix causant la única baixa però torna Asis, flamant campió amb el Marroc al torneig de Shanghái.

EL RIVAL: Una Escola Pia que tampoc ha començat amb bon peu aquesta temporada però ha aconseguir redreçar una situació millor que la dels manresans. És vuitè a la taula amb 6 punts (dues victòries per les mateixes derrotes). Fora de casa ha perdut amb Denia 5-1 però s’imposà a Pallejà per 2 gols a 5. El conjunt de Pedro Donoso, entrenador retornat a la banqueta després d’un període a la 3a divisió, presenta una base de jugadors que formen la columna vertebral dels últims temps.