Notícies

UN PAS ENRERE (3-2)

El Manresa retorna a la senda de la derrota en un partit que s’ha decidit per petits detalls. Els homes de Manuel Moya –que acabà expulsat- van malbaratar dos llançaments de doble penal que haguessin pogut capgirar o, almenys, empatar el matx, quan el Natació Sabadell havia assolit el 3-2 precisament des dels 10 metres.

Els sabadellencs van iniciar el partit amb una pressió excepcional i asfixiant que va dificultar seriosament el joc manresà. Amb el transcurs dels minuts, però, els visitants anirien assimilant la situació fins trobar-se més còmodes i acabar completant una bona primera part. Domini general del Natació davant un Manresa més centrat en defensar les seves opcions i que acabaria equilibrant la balança, tot i rebre els gols en el tram final d’aquest primer temps. Polèmic 2-0 on no s’ha senyalitzat una presumible falta d’atac en l’acció que acabaria anotant Eric.

Segona part marcada per un futbol sala vibrant d’anades i tornades, dels que agrada més als aficionats i no tant als entrenadors. L’expulsió de Dani Castro a la segona part obriria les portes a l’empat manresà, obra d’Ambrós (2-2). Molta intensitat, cinc faltes per ambdós equips i la mala fortuna de Josan i Pep Costa que no van poder aprofitar uns llançaments de 10 metres que haguessin pogut portar algun punt cap a Manresa. El joc de cinc per part del Manresa tampoc va fructificar.

Els blanc-i-vermells esperen ja la visita de l’altre equip sabadellenc, l’Escola Pia, el proper dissabte al Pujolet. Tocarà fer de la necessitat virtut davant un rival que no és precisament dels més favorables.