Notícies

PRÈVIA: CLUB NATACIÓ SABADELL – MANRESA FS

CLUB NATACIÓ SABADELL – MANRESA FS

Diumenge 6 d’octubre a les 12:30 hores. Can Balsach.

Partit corresponent a la JORNADA 4 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

DONAR CRÈDIT A LA VICTÒRIA DEL PUJOLET

El Manresa visita aquest diumenge la sempre complicada pista de Can Balsach. Un pavelló sabadellenc que, tot sigui dit, sol portar bons records en forma d’antecedents positius en les darreres visites. Després de sumar la primera victòria davant el Pallejà, un estímul que hauria de servir com a trampolí anímic per a reprendre el vol a la classificació, s’espera puntuar en aquesta jornada.

Manuel Moya no podrà comptar amb el porter Adil i Corvo, encara lesionats. Tampoc amb Asis, que es troba convocat amb la sel·lecció del Marroc en terres xineses. Debutarà en convocatòria la última incorporació, Enric Pallé, a més d’alguna més que probable presència de jugadors juvenils.

Per la seva banda, el Natació Sabadell arriba colíder amb sis punts. Dos triomfs (sobre el cuer Industrias B i un contundent 1-6 a Martorell) i una sola derrota davant l’Hospitalet, actual líder amb ple de victòries. Que només un equip hagi guanyat els tres partits i hi hagi una llarga cua d’equips amb dues victòries indica l’extrema igualtat del campionat.

Borja Burgos, tècnic amb bon currículum a Castellar i Escola Pia, ha rejovenit per complet una plantilla que comptava amb veterans com Dani Salgado o Borrego. Així doncs, canvi a una nova política esportiva que, de moment, no sembla anar malament.

*Correcció: JORNADA 4