Notícies

PRÈVIA: MANRESA – PALLEJÀ

MANRESA FS – PALLEJÀ

Dissabte 28 de setembre a les 18:30 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 3 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

TOCA COMENÇAR A TREURE EL CAP

La temporada no ha començat de la millor manera pels manresans. Dues derrotes en les dues primeres jornades -a casa amb la Unión i a Martorell- obliguen als de Manuel Moya a aconseguir els primers tres punts al Pujolet. La visita del Pallejà es presenta igualada, en una temporada caracteritzada per un equilibri competitiu màxim.

Josan torna a una convocatòria, ja recuperat de la lesió que li ha impedit debutar encara en lliga. Segueixen causant baixa Corvo i Adil, a més d’Enric Pallé. La recent incorporació haurà d’esperar per entrar en una convocatòria. Cosa que sí farà el porter juvenil Ivan Rocha per acompanyar Aleix.

EL RIVAL: PALLEJÀ

El Pallejà manté el bloc de la temporada passada, a excepció del porter Acha que supleix la marxa d’Arriero a Martorell. També estrena entrenador, Diego Blanco, que enceta una nova etapa després del seu periple al Natació Sabadell. En definitiva, un conjunt amb molts partits d’experiència i veterà.

Els del Baix Llobregat sumen tres punts en la competició. Una victòria per 6-4 davant el valencià Mar Denia amb remuntada inclosa, i una última derrota a la pista de la Unión Sta.Coloma per 4-1.