Notícies

ENRIC PALLÉ, NOVA INCORPORACIÓ

La direcció tècnica del Manresa ha considerat oportú incorporar a la primera plantilla al jugador Enric Pallé. La baixa de llarga durada de Corvo, afegida a les intermitents convocatòries d’Asis amb la selecció marroquina, han forçat el fitxatge del lleidetà. El nou jugador, resident a Vic, s’ha incorporat aquesta setmana als entrenaments del Pujolet a les ordres de Manuel Moya.

En el seu historial consta que es va formar al Maristes Montserrat Lleida. Després va jugar a la lliga nacional juvenil amb el Sicoris Club per passar posteriorment a formar part del primer equip de l’Alcoletge, Manlleu i Centelles. El jugador pot actuar de pivot, posició que en algunes condicions de joc es troba a faltar en l’actual plantilla, però també s’adapta a altres posicions el jugador esquerrà.

El seu darrer i anterior club, l’AE Centelles, ha entès la situació i així ha alliberat al jugador. Als seus 24 anys, Enric Pallé tindrà l’oportunitat de jugar a la 2a divisió B.