Notícies

ACORD AMB L’ESCOLA SANT IGNASI

L’escola Sant Ignasi de Manresa i el Club Manresa Futbol Sala, han arribat a un acord de col·laboració. L’entitat esportiva manresana realitzarà activitats a l’instal·lació escolar en horaris extraescolars relacionats amb l’AMPA.

Els alumnes de l’escola es beneficiaran a més podent participar en activitats relacionades amb el club al mateix Pujolet, com per exemple la celebració de mini partits en descansos dels partits del primer equip. També disposaran també d’invitacions especials per a familiars relacionats amb la pròpia escola.

D’aquesta manera, el Manresa FS es proposa recuperar la finalitat de penetrar en l’àmbit escolar, tot mantenint la ferma voluntat d’obrir-se a més escoles de la ciutat.

Marc Vila, representant de l’AMPA, Ilda Acín, coordinadora del Pla Català de l’Esport, Pere Joan Pusó, president del Club Manresa Futbol Sala i Montse Martí, directora de l’escola Sant Ignasi de Manresa.