Notícies

JA DISPONIBLE EL NOU BUTLLETÍ!

Ja està disponible el nou Butlletí Informatiu del Club Manresa Futbol Sala. Podeu trobar els exemplars físics al Pavelló del Pujolet.

En aquesta edició -la 40a- es fa un repàs a l’actualitat més recent del club, encapçalada pel nomenament de Manuel Moya com a nou tècnic del primer equip.

Com és habitual, també es fa un repàs a la temporada immediatament anterior (2018-19) pel que fa a tots i cadascun dels equips de la base i el primer equip. Destaquen en aquest àmbit fites esportives com el campionat de lliga de 2a divisió per part del Cadet B, l’èpica victòria contra el Colo-Colo Saragossa a la Copa del Rei, i l’assoliment del trofeu local Les Codines davant el filial de tot un tità com és Inter Movistar. Menció especial també a Arnau Lavilla, jugador benjamí que es proclamà campió d’Espanya amb la selecció catalana.

Finalment, ja a nivell institucional, també hi ha espai per a la il·lustre presència de Paco Sedano a la nit de l’esportista de Manresa, organitzada enguany pel mateix club en motiu del 40è aniversari, i la recepció del Campionat de Lliga 2017-18 a Madrid de part Josep Maria Serra i Jorge Martín, representants de l’entitat.