Notícies

EL 41è TROFEU LES CODINES, CAP A CASA (3-3)

MANRESA 3 – 3 Inter Movistar B

El Manresa es va endur el trofeu Les Codines després de moltes edicions sense fer-ho. En aquesta ocasió va ser als penals (2-1) després d’empatar a tres en el temps reglamentari.

Partit d’alt nivell entre dos equips de segona divisió B, ambdós amb la perspectiva d’assolir el play-off d’ascens a segona divisió.

Igualtat màxima sobre el parquet. El 0-1 va arribar de doble penal al minut 12. Poc després, un espectacular xut exterior de Lavado va deixar el partit empatat a un gol (1-1).

Ja a la represa, es va tornar a avançar Inter al minut 30. Dues bones accions de pressió del Manresa varen capgirar el partit amb dos gols consecutius d’Asis. Faltaven sis minuts per cloure el matx. Però a cinc del final, els madrilenys empataren a tres gols, marcador que ja no es mouria més.

El nou regidor d´Esports de l’Ajuntament de Manresa va entregar els diversos guardons en acabar el partit, acompanyat del president del Manresa, Pere Joan Pusó.

Fotografies: Xiulet Final