Notícies

GERARD, FITXATGE AMB EXPERIÈNCIA

El jugador Gerard tanca la plantilla de tretze jugadors per la temporada 2019-20. El jugador va ingressar a les bases del club a l’edat de 8 anys i va passar per totes les categories de forma interrompuda fins arribar al primer equip, on s’hi va mantenir fins l’any 2016. Per tant, Gerard va militar a les bases durant onze temporades i després set més al primer equip, totes elles a la 2a divisió B.

Ara, deixant enrere tres anys apartat del club, torna per aportar experiència a un grup envoltat de jugadors que ja coneix. En alguns casos ha jugat amb ells en anteriors etapes, i en d’altres, els ha vist créixer al propi club de quan ja jugava o bé dirigia la faceta de coordinador base esportiva de l’entitat.

Amb aquest reforç, l’equip guanya en la vessant de poder disposar d’un esquerrà, i Manuel Moya disposarà ja del mínim de 13 jugadors de plantilla que sol·licitava.

Per tant, la plantilla queda configurada amb els següents components :

 

ADIL ( CN SABADELL )

ALEIX

LAVADO

ERIC CASTILLO ( AE LES CORTS JUVENIL )

SANTA

NIL ROIJALS

AARON ( SALA 5 MARTORELL )

JOSAN

ASIS

PEP COSTA

GERARD ( CEFS SANTPEDOR )

CORVO

AMBRÒS ( LINYOLA FS )

 

Entrenador  MANUEL MOYA

Delegat  JOSEP M SERRA

Auxiliar ALFONSO SALGUERO