Notícies

Manuel Moya: “Cal aspirar a ascendir de categoria”

Manuel Moya serà el nou entrenador del Manresa Futbol Sala de cara a la propera temporada. Ho farà després de sis temporades entrenant a França, on he gaudit d’una experiència molt positiva, però en un futbol sala menys ric del que es juga a Espanya”.

Moya es trobarà amb una plantilla tancada que té a Carles Corvo com a principal baluard, amb un aire continuista i que el darrer any ha acabat la temporada com a segon classificat del seu grup a la Segona Divisió B. Per aquest motiu Moya té molt clar que “entrar a play off és el principal objectiu“, i més després de la remodelació que pateix la categoria aquesta temporada. Però el nou entrenador manresà també apunta que “cal ser molt exigent. Ara o més endavant, aquest club ha d’aspirar a ascendir de categoria”. 

Moya considera que el fet de no haver pogut confeccionar la plantilla no és un problema, ja que en ser un equip continuista, de la casa, li ha permès veure partits de la temporada passada. A més, “Cachinero m’ha informat de l’estat dels jugadors. Sé que compto amb un equip ambiciós i amb un jugador resolutiu com Corvo”.

A mitjans d’agost, el Manresa Futbol Sala iniciarà la pretemporada i aquest serà el moment de conèixer a tots els jugadors. Moya no s’arruga i afirma que té moltes ganes que arribi l’hora.