Notícies

CLOENDA I TRÀMIT FARCIT DE GOLS (15-6)

El Manresa FS tanca la temporada amb una golejada davant la Unión Santa Coloma. Els dos equips ja havien fet els deures abans d’aterrar a la darrera estació d’aquesta lliga. Ja no hi havia res en joc més enllà de disputar la última jornada del campionat. Els manresans, que venien de caure eliminats dels quarts de Copa Catalunya a Salou aquest dijous, ja tenien el segon lloc assegurat que dóna accés a disputar la Copa del Rei, i els de Santa Coloma, la permanència a la butxaca.

Partit gairebé de tràmit per als dos equips, però amb quatre gols al marcador en disputar-se només un sol minut de joc. Quelcom inèdit que no seria més que un avanç del marcador final. Aquest inici frenètic tindria deu minuts de tranquil·litat al marcador. El segon tram tornarien arribar més gols. Així, la primera part finalitzava amb un ajustat i intens 5-4. Per cert, els quatre juvenils convocats –Iker, Ivan, Gerard i Guillem- ja havien disposat de minuts en el primer període primera part.

A la represa, el caos i el descontrol s’apoderaven del matx i tot el que quedaria de segona part. Els homes de Cachinero van ampliar l’avantatge amb set gols consecutius fins assolir el 12-4. Per moments, el nivell ede rigor i intensitat del partit era preocupant. Tot valia. Dos gols visitants justificarien l’acte de presència dels santcolomencs. Al final, 15-6 en un autèntic “passacarrers”.

Com a preludi del matx, els jugadors d’ambdós equips van fer el passadís per rebre els tres equips campions de la base manresana: els Infantils B i C, i el Cadet B. Merescut reconeixement pels joves de la casa. A continuació, es va estrenar oficialment l’himne del 40è aniversari, compost i produït pel músic manresà David Martell. Va ser el cantant surienc, Albert Bonet, qui hi posà la veu actuant en directe a peu de pista del Pujolet. Tot plegat va condimentar un partit vistós i atractiu, però sense cap al·licient a nivell competitiu.