Notícies

LA SAMARRETA DELS 40 S’ESTRENA AMB GOLEJADA (10-3)

El primer equip va estrenar la samarreta commemorativa del 40è aniversari davant el ja descendit Segorbe, amb una àmplia golejada de 10 gols a 3.

En el començament del partit, les coses no anaven massa bé pels locals. Sobre el parquet hi havia molta igualtat i els valencians no baixaven la guàrdia, posant a prova als de Paco Cachinero. Realment, podia ser un partit trampa, en què els manresans necessitaven dels punts per continuar optant a la copa del Rei de la propera temporada.

Fins al minut 12 el Manresa no havia fet el segon gol (abans havia marcat Josan). El juvenil Guillem va repetir tarda golejadora, com ja havia fet feia quatre dies a Canet, i va establir així el tercer gol. Aquest marcador va ser ampliat per Asis a cinc minuts d’acabar la primera part. Ja a punt de finalitzar el primer període, Segorbe va entrar al partit amb dos gols consecutius, però Corvo va respondre ràpidament amb el cinquè.

Segona part sense més història, en què els manresans varen ampliar clarament les diferències. Per part visitant, dues expulsions molt discutibles, fet que, en una ocasió, els manresans aprofitaren per transformar la superioritat numèrica en gols.

Bona nota pels tres juvenils convocats. Els habituals Guillem i Kalet varen estar a l’alçada, donant fe d’un alt nivell. Ja són un total de vuit els jugadors que han debutat aquesta temporada al primer equip amb Paco Cachinero. Ahir també ho va fer l’esparreguerí Marc Pons, del juvenil B.