Notícies

PRÈVIA MANRESA FS-SEGORBE

CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B

MANRESA – CDFS SEGORBE  JORNADA 27

DIMECRES 1 DE MAIG 18, 00 HORES

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA

 

UN DESCENDIT QUE DONA LA CARA

Amb jornada de dimecres festiu avançada al cap de setmana en motiu de la final de la Copa del Rei de futbol sala, el Manresa rep al Segorbe, un equip descendit de fa dies a la 3a divisió nacional.  El conjunt valencià nomes ha guanyat en una ocasió fora de casa , va ser a la Barceloneta 3-6.  A part te un empat tret de Cerdanyola.

En la resta de compromisos com a visitant, tot son derrotes, algunes però força ajustades pel que fa al marcador final.

Segorbe visita Manresa essent penúltim a la taula amb 15 punts  i vol donar la cara fins al final. Hores d´ara te 4 partits guanyats, 3 empats i 19 derrotes

Per la seva banda el Manresa amb una plantilla molt justa, convocarà a tres juvenils per completar la convocatòria.  A mes, serà una jornada especial ja que els jugadors lliurant la nova samarreta commemorativa del 40 aniversari.  Demà també, ja es posarà a la venda al  públic per primera vagada.

 

PASTIS D’ANIVERSARI

Ahir dilluns, 29 d’abril, es va complir l’aniversari del Manresa Futbol Sala, data en que es va celebrar a Manresa el primer partit de futbol sala del club manresà.

Doncs be, els membres de la directiva manresana varen abandonar momentàniament la reunió ordinària de junta per baixar a peu de pista i compartir amb tota la plantilla l’efemèride.