Notícies

ARNAU LAVILLA, CAMPIÓ D´ESPANYA

ARNAU LAVILLA, CAMPIÓ D´ESPANYA

El jugador benjamí del Manresa Arnau Lavilla , es va proclamar aquest cap de setmana a Murcia campió d´Espanya amb la Selecció Catalana.  El seleccionat dirigit per Jordi Barrero, ex jugador i tècnic del Manresa, va fer un campionat brillant . En la final s’imposaren a Aragó per un gol a cinc. El jugador lleidatà de Corvins , que a mes es el capità del seleccionat, suma un altre títol al seu palmarès tot i la seva curta edat.

Recordem que la temporada passada, es va erigir amb un doblet campió de lliga i de copa Catalunya amb el conjunt manresà dirigit per Marc Cirera. Així que l’equip va participar al campionat d’Espanya de clubs superant la fase prèvia celebrada a les Balears, quedant a les portes de jugar la final al caure en semifinals amb el Puerto de Ceuta a Badajoz.

Amb aquest currículum conviu el jugador del Manresa. Ara, es feina del club i dels propis familiars el saber  gestionar de la millor manera aspectes aspectes tan agradables.