Notícies

CANET 1-6 MANRESA

El Manresa ha suat sang per vèncer al Canet, tot i que el resultat no ho sembli. El conjunt de Cachinero ha fet un partit molt seriós i l’estratègia ha estat clau a l’hora de decantar el partit.

Inici molt bo dels manresans, entrant al partit molt concentrats i avançant-se amb un gol d’Asis al minut 3. Cinc minuts després i en una acció de falta favorable als manresans, altre cop Asis amplia les diferències al marcador.

Amb aquest resultat s’ha marxat als vestidors. El Canet no havia donat mai el partit per perdut i fins i tot es va saber mantenir bona part del primer període amb cinc faltes acumulatives.

El partit estava obert i es preveia una segona part molt complicada pels manresans. I així va ser: Raul va reduir diferències amb un xut exterior. Sort que poc després Asis faria callar als més de 500 espectadors presents a Canet. Va ser un gol clau per refredar l’ambient local de la grada. El Manresa estava amb cinc faltes i el resultat encara es mantenia ajustat. En una contra, el juvenil Guillem Botines tornava a ampliava diferències amb un gol de segon pal. Amb el joc de porter jugador dels locals, el conjunt manresà es va aprofitar d’aquest sistema de joc i amplià la diferència amb el resultat final d’un gol a sis.

Tremenda actuació dels juvenils B, Guillem i Kàlet, que han ajudat a donar aire a una plantilla molt justa d’efectius en la que, a més, s’ha lesionat Lavado.

Dimecres vinent, dia festiu, partit al Pujolet davant Segorbe a les 6 de la tarda.