Notícies

COPA CATALUNYA

COPA CATALUNYA    VUITENS DE FINAL

 

SALA 5 MARTORELL 3 MANRESA 5

SALA 5 MARTORELL : Acha , Melero, Cristian, Oussama i Guille / Husse, Aaron, Youseff, Pablo, Areny, Ponche i Hector.

MANRESA : Bixi , Lavado, Santa, Corvo i Josan /  Nil, Asis, Pep Costa, Guillem, Aran i Cella .

ARBITRES : Alejandro Lopezx Prat i Fernando Lopez Prat.

GOLES : 0-1 Nil m 5 , 0-2 Lavado m. 17 , 1-2 Oussama m. 22 , 1-3 Corvo m. 22 , 2-3 Husse m. 31  3-3 Oussama m. 34 , 3-4 Corvo m. 38 , 3-5 Bixi m. 38

 

INCIDENCIES : Tot i el partit europeu televisiu de Copa d´Europa , el pavelló va enregistrar una bona entrada. Els afeccionats locals varen entrar també en joc a la fase decisiva del partit.  Punt i a part a l’actuació arbitral. No varen saber gestionar la llei de l’avantatge perjudicant als manresans en diverses ocasions. Es varen deixar influenciar per la pressió dels jugadors de casa en diverses ocasions claus del partit.

EL MANRESA AGUANTA EL TIPUS

El Manresa jugarà els quarts de final de la Copa Catalunya i estarà a un pas de poder arribar a la final a quatre del mes de setembre. Per tal que això es doni, els manresans esperen rival del partit que s’ha de jugar a terres tarragonines entre el Salou i el CCR Castelldefels el dia 5 de maig, data límit per celebrar aquesta eliminatòria de vuitens de final.

Els manresans, amb la plantilla certament justa defectius en aquest final de temporada i amb la convocatòria de tres juvenils, va tirar endavant un partit que podia haver estat  interceptat per les decisions arbitrals en el transcurs de la segona part.

Va començar el partit amb un Manresa efectuant una pressió alta al seu rival però amb poca efectivitat davant la porteria de Acha. Desprès de diversos refusos,va caure el primer gol dels visitants obra de Nil Roijals. Anaven passant els minuts i no va ser fins al minut 17 quant Lavado augmentava les diferencies ( 0- 2 ) donant una certa tranquil·litat als dels Bages. El Manresa reservava forces i va aconseguir anar al descans amb aquesta avantatge de dos gols amb el match certament controlat.

Va ser a al segona part on es va esvarar tot, els de Martorell van reduir diferencies ( 1-2 ) posant emoció al partit, quedava molt per jugar però Corvo pràcticament al mateix moment responia amb un tercer gol ( 1-3 ) refredant el joc local . El cansament es començava a notar  als homes de Paco Cachinero a mitjans de la segona part. Una errada defensiva va suposar que els locals reduïssin diferencies amb un segon gol deixant un parcial de 2 gols a 3 a 9 minuts pel final del partit.

A partir d’aquest moment, la parella arbitral va ser la protagonista. Una clara acció de segona tarja groga al local  Youseff  no va ser sancionada,un dels arbitres ja tenia la cartolina a la mà per mostrar-la però no ho va fer per l’assetjament de diversos jugadors de casa.

 Al mateix moment i davant d’aquesta situació perjudicial pels manresans, va ser expulsat el manresà Lavado amb una segona amonestació per protestar l’acció comentada de la no expulsió al jugador local.

Realment el mon al inrevés, Sala 5 Martorell va aprofitar aquesta superioritat numèrica per empatar el partit a tres gols. Els manresans estaven fora de si, els arbitres els havien tret del partit  no nomes en aquesta acció. El precedent del partit de lliga a Mataró amb aquests col·legiats estava encara a la ment  dels jugadors manresans. L’historia es tornava a repetir amb accions reiterades desfavorables als manresans.

El Manresa entrava a la fase final del match amb el partit empatat ,amb sintonies negatives i amb l’expulsió del seu delegat.  Martorell havia entrat al partit en els instants en que es decideixen les coses. A cinc minuts per acabar, partit trancat i endurit amb el permís arbitral , defenses nul·les amb  risc constant a les dues porteries.

 Finalment, en una acció atacant per banda dreta, el local Oussama va fer una clara falta essent amonestat amb la segona tarja groga.  Aquesta superioritat, el Manresa la va aprofitar per marcar el quart i amb el posterior joc de cinc dels martorellencs, el porter Bixi va fer el cinquè i definitiu des de quaranta metres a porta buida.

MÈRIT ALS JUGADORS MANRESANS

Cal donar molt de mèrit a la plantilla del Club Manresa Futbol Sala. Últimament, el conjunt manresà es troba en unes dificultats amb les quals t’hi pots trobar durant el curs d’una temporada. Aquest fet s’ha donat a Mataró i Castelldefels en lliga i a Martorell en copa. Els manresans han aguantat el tipus i no han permès que la temporada els marxés de les mans.

Partits durs com els que aquí anomenem ( i  no per culpa dels rivals, si per la permissivitat arbitral )  han estat molt ben gestionats pels jugadors de Paco Cachinero . Han sabut mantenir la seva personalitat i no caure en el parany d’entrar amb protestes constants als col·legiats o be alçar la duresa a la pista.

De no haver actuat així i amb una plantilla justa defectius, els objectius que ara es mantenen possiblement estarien esvaïts. Felicitats a tota la plantilla i cos tècnic.