Notícies

PRÈVIA: MANRESA FS – BARCELONETA (Dissabte 13, 18:15h)

MANRESA FS – BARCELONETA FUTSAL

Campionat Nacional Lliga 2a Divisió B  –  Jornada 25

Dissabte 13 abril  –  18:15 hores   –   Pavelló el Pujolet

BARCELONETA NECESSITA PUNTS… MANRESA TAMBÉ

El Pujolet viurà aquest dissabte un partit entre dos equips amb necessitats ben diferents. Uns amb 29 punts i l’aigua al coll i a tres punts del descens que marca el Cerdanyola; els altres, per no deixar escapar la segona plaça actual a la taula. Els resultats de la última jornada varen anar de cine a l’equip manresà. Tot i perdre a Castelldefels, no es va perdre cap lloc a la taula ja que els resultats dels equips perseguidors no varen perjudicar el Manresa.

Barceloneta és un equip acostumat a patir fins el final de temporada en la seva lluita contra el descens. Des que va ascendir a la tercera màxima categoria estatal, sempre ha saldat la permanència a última hora. Enguany només ha obtingut una victòria com a visitant, a la pista de l’Isur, així com un empat a Hospitalet. La resta de visites es compatibilitzen per derrotes.

El Manresa, amb la plantilla curta, convocarà a dos juvenils i intentarà treure el partit per, com a mínim mantenir la diferència amb els seus perseguidors. Així, Mataró juga a la difícil pista del Lleida mentre Pallejà i Escola Pia reben a Segorbe i Industrias respectivament.