Notícies

1/16 COPA CATALUNYA (2-6)

El Manresa va superar aquesta eliminatòria de copa Catalunya al guanyar a Vacarisses per 2-6. Instants inicials de molta intensitat  pels locals i ratllant la duresa  per part d’algun jugador local.

Als només dos minuts de joc, Asis va avançar als visitants refredant una mica la forta pressió dels del Vallès. El partit continuava pels paràmetres de domini visitant i Vacarisses buscava fer contracops fins el punt que va empatar el partit a mitjans del primer període.

A set minuts del descans, els locals varen acumular les cinc faltes que, de tanta intensitat mal gestionada, es van traduir en dues faltes local que Asis va transformar, ambdues, des dels deu metres. Asis havia aconseguit tres gols però no en tenia prou i va fer el quart a un minut pel final del primer temps.

Vacarisses no donava el partit per perdut davant la cridòria dels seus aficionats. Fins i tot al segon temps, els col·legiats aturaren el partit en escoltar càntics insistents des de la graderia local, com  “p…Manresa “ o  “cap dins del Cardener “.

Passat això, tornaren animar als seus sense paraules ofensives, mentre el Manresa mitjançant Corvo feia l’1-5 a sis minuts pel final. Va reduir diferencies el conjunt de Juanpera jugant de cinc, però altre cop Asis, a porta buida, tancava la nit golejadora.

El proper rival dels manresans serà el Sala 5 Martorell, a la pista dels del Baix Llobregat.