Notícies

PRÈVIA COPA CATALUNYA (1/16)

VACARISSES – MANRESA (Dimarts 2 d’abril, 21:15h. Pavelló Municipal de Vacarisses)

El Manresa afronta els setzens de final de la copa Catalunya i ho farà contra el Vacarisses al pavelló municipal d’aquesta localitat i, com sempre, a partit únic.

En aquesta competició el Vacarisses ha entrar en joc a la tercera ronda eliminant al Castellbell als penals després d’empatar a dos gols. Ara rebrà al Manresa en el que serà una autèntica festa per a la localitat, com ja ho va ser la temporada passada en el partit davant Escola Pia.

Vacarisses, equip de 3a divisió Nacional, és ara sisè a la taula i té per sobre a Esparreguera, Grup Arrahona de Sabadell, CE de Jesús Maria, Arenys de Munt i Ripollet, líder destacat de la competició.

Els del Vallès han iniciat un nou projecte aquesta temporada de la mà de l’ex tècnic del juvenil del Manresa, Albert Juanpera.

En l’últim partit de lliga disputat aquest dissabte, va perdre a la seva pista davant el cuer Montcada, un equip que tot just comença a donar símptomes de poder assolir la permanència.

Per tant, aquest resultat dels del Vallès Occidental no és fiable en cap cas per un Manresa, equip que va entrar directament a la competició en la quarta ronda, eliminant al Gsport de Ger a terres de la Cerdanya per 2 a 7.

Qui superi aquesta eliminatòria haurà de jugar amb el Sala 5 Martorell, equip que ja eliminat al Lleida i, sorprenentment, al Pallejà en aquests setzens de final.

 

Resultats Setzens de Final

MONTCADA 3 – 3 CERDANYOLA

SALA 5 MARTORELL 6 – 3 PALLEJÀ

HOSPITALET BELLSPORT 5 – 8 CCR

2 abril: VACARISSES – MANRESA

3 abril: RIPOLLET – MATARÓ

4 abril: PINEDA – COVER PREMIIÀ

4 abril: BARCELONETA – UNION

7 abril: AMPOSTA – SALOU

2 abril: VACARISSES – MANRESA