MASSA CORRECTIU (6-2)

Gran partit el celebrat entre el Mataró i el Manresa el passat diumenge, segon i tercer classificat respectivament. Va ser en els últims moments del partit quan els manresans van perdre els papers, arribant a llançar per la borda tot el treball previ realitzat durant la resta del partit. Amb aquesta derrota, el Mataró es col·loca a només dos punts per sota.

Primera part d’alt nivell per part dels dos equips, tot i que va ser el Manresa qui va disposar de tres arribades en u contra u davant el porter Isaac, materialitzant-ne només la primera a càrrec de Santa. El partit transcorria amb normalitat, però al no arribar el segon gol visitant varen ser els mataronins qui ho van aprofitar per empatar el partit. Poc després el Manresa tornava posar-se per davant al marcador, mitjançant Asis. A pocs segons de finalitzar el primer temps, els manresans no varen saber gestionar el tram final del període i varen rebre l´empat dels locals, marxant als vestidors amb empat a dos gols.

La segona part va baixar una mica la intensitat del partit per part dels dos equips, tot i una pressió forta dels de Mataró a l’inici de la mateixa. Els de Paco Cachinero varen rebre dos gols de bella factura: el primer d’ells provinent d’un xut exterior i l´altre fruit d’una molt bona triangulació dels locals. Amb el parcial de 4-2 i falta de cinc minuts per acabar el partit, els visitants optaren pel joc de cinc, però sense bones resolucions. Abans, i sense fer una bona segona part, el Manresa havia tingut les seves opcions amb dues pilotes al pal i alguna finalització desafortunada. Mataró va aprofitar les males accions visitants amb porter jugador, aconseguint dos gols més tancant una matinal de futbol sala que només entorpida per la negativa tasca arbitral durant tot el transcurs del partit, embrutant un matx que els dos equips havien plantejat adequadament.

Finalment, voldríem fer un comentari valorant l’actuació arbitral dels col·legiats Lopez Prat i Fernando Lopez que, considerem, van tenir una actuació desafortunada. Varen deixar endurir el partit de forma exagerada, aconseguint treure de polleguera als jugadors dels dos equips amb les seves interpretacions arbitrals. Per sort, es tractava d’un partit de 2a B amb jugadors de nivell, madurs i centrats. En cas contrari, la situació s’hagués pogut descontrolar considerablement. Sense recriminar errades puntuals, però sí el fet de no determinar les infraccions dels dos equips, permetent endurir el joc de forma innecessària.