Notícies

PRÈVIA: MATARÓ – MANRESA (Diumenge 17, 12:30h)

Campionat Nacional 2a divisió B Grup 3

FUTSAL MATARÓ – MANRESA

Diumenge 17 març, 12:30h.  Jornada 22

Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró

 

DOS PUNTERS EN JOC

Aquest diumenge arriba a Mataró un dels partits de la jornada. Els dos equips es troben en molt bona situació a la taula: un Manresa que és segon amb 47 punts, cinc més que els mataronins, tercers amb 42 punts. El que és segur és que la segona posició romandrà en favor del Manresa passi el que passi al Teresa Maria Roca. En cas de sumar, o bé de victòria, el pas de cara a mantenir la segona plaça serà gegantí. Un empat també hauria de ser degudament valorat com a tal, sobretot pel fet de no veure reduïda la distància. En qualsevol cas, caldrà gestionar la situació en funció del resultat.

El Mataró ha guanyat quatre partits com a local ( Isur, Barceloneta, Segorbe i Cerdanyola ) n’ha perdut tres ( CCR, Hospitalet i Natació Sabadell ) i n’ha empatat dos ( Industrias i Lleida ). 42 punts amb un global de 13 victòries, 3 empats i 5 derrotes. 83 gols a favor i 55 en contra.

A la primera volta, el Mataró s’imposà al Pujolet per 1-2 en un partit en què es va pagar l’esforç realitzat pocs dies abans del partit de Copa del Rei davant Sala 10 Zaragoza. A més, en aquest partit davant els mataronins, va estar sancionat Carlos Corvo, degut precisament a la seva expulsió al partit davant els aragonesos.

 

Jornada 22

Cerdanyola – CCR Castelldefels

Natació Sabadell – Canet

Industrias B – Lleida

Segorbe – Hospitalet Bellsport

Barceloneta – Escola Pia Sabadell

Pallejà – Salou

Mataró – Manresa

Isur 0 Union 5