Notícies

EL NOU HIMNE DEL MANRESA FS, A PUNT D’ESTUDI

Tal com es va anunciar fa uns dies a les diverses xarxes socials, el passat dissabte 2 de març es va gravar el nou himne del nostre club.

En la renovada versió s´ha mantingut la lletra de l’anterior, creació de Joan Antoni Pusó, però s’ha modificat per complet la música. Així doncs, la composició i producció ha anat a càrrec del músic i pianista manresà David Martell, mentre que la veu l’ha servit el cantant surienc Albert Bonet.

David Martell, en el seu estudi, donant indicacions musicals al cantant Albert Bonet.

La nova sintonia substituirà la que hi havia fins ara, composta en motiu del 25è aniversari l’any 2004. Recordar des d’aquí l’autor del ja antic himne, Josep Badia Calsina, interpretat per la Coral Romança de Callús.

L’estrena del nou himne es farà esperar fins el dia de la seva posada en escena, a partir del 29 d´abril, data oficial de l’inici del futbol sala a la ciutat de Manresa.