Notícies

ALEIX DALMAU, 250 PARTITS

El porter Aleix Dalmau va ser reconegut aquest dissabte, just abans del partit davant el Salou, pels seus 250 partits competint amb el Manresa en lliga. De fet, aquesta xifra la va assolir el partit anterior a Cerdanyola, però, lògicament, el jugador mereixia rebre el reconeixement a la seva pista.

 

El president del club Pere Joan Pusó li va fer entrega d’un llibre recordatori en forma de dossier commemoratiu, molt ben confeccionat per la secció de màrqueting del propi club.

Aleix Dalmau, un home de la casa, va debutar a la primera plantilla del club l’any 2002 quan era juvenil, amb l’hispà-brasiler Victor Acosta a la banqueta. Precisament en aquella 2002-03 el conjunt manresà va aconseguir l’històric ascens a Divisió de Plata. Dalmau es va mantenir al club manresà fins l’any 2009. Abans de retornar al club la temporada 2016-17, va passar per les files de Centelles, Cover Premià i Athletic Vilatorrada.

A destacar els tres seus anys a Divisió de Plata amb tècnics com el propi Acosta, Sito Rivera o bé Juan Antonio Miguel “ Juanito” . També la consecució del campionat d’Espanya amb la selecció catalana sub-18 l’any 2004 a Salamanca.

En definitiva, 251 partits en lliga l’avalen precisament quan es troba vivint un dels moments més dolços de la temporada.