GSPORT 2  MANRESA 7

GSPORT  : Esteve, Cot, Ravetllat, Crispi i Carlos / Oulad, Puy,  Fabra, Soriano, Bruno, Redondo, Navas, Gerard i Arnau

MANRESA : Aleix , Lavado, Santa, Josan i Pep Costa / Corvo, Nil, Guell, Asis, Kàlet i Bixi .

ARBITRE : Bernardo Simon

0-1 Corvo m 7 , 0-2 Corvo m 9  0-3 Nil m12 1-3 Cot  m 16 1-4 Asis m 24  2-4 Gerard m 25  2-5 Asis m 28 2-6 Guell m 32  2-7 Asis m 33.

EL MANRESA EVITA SORPRESAS

El Manresa va viatjar amb tots els seus efectius a Bolvir . El conjunt de la Cerdanya ja havia deixat eliminats a tres equips i aquest fet era per tenir-lo present. Calía evitar possibles sorpreses i símptomes negatius.

Inici de partit igualat i no va ser fins al minut 7 quant amb l’entrada de Corvo a pista va canviar la dinàmica de l’equip. Aquest fet va comportar dos gols manresans i una certa tranquil·litat . Uns certa relaxació posterior va deixar un parcial de 2- 4 a mitja part i no pintava la cosa be del tot.

A la segona part el conjunt de Cachinero va corregir aspectes tàctics i pressionant al seu rival va marcar tres gols consecutius deixant un parcial de 2-7 a falta de 17 minuts pel final del partit.

Eliminatòria resolta  amb una gran entrada a Bolvir i ara esperar al proper rival, el Vacarisses de 3a divisió Nacional.