Notícies

SENSACIONS RECUPERADES (3-5)

Important i treballada victòria del Manresa FS en una plaça difícil. Després de força patiment, l’equip de Paco Cachinero s’ha embutxacat els tres punts. En definitiva, sensacions recuperades després de l’ensopegada al Pujolet davant la Pia, realitzant un partit molt bo en diverses fases del joc. Amb aquest triomf, els bagencs s’aferren a una segona posició que li dóna dret a disputar la Copa del Rei. La derrota del Mataró, tercer classificat, suposa ja una diferència de cinc punts.

El partit ha començat com es preveia, amb poques ocasions de gol pels dos equips. La pressió alta i intensa, habitual en Cachinero, ha dificultat el joc dels homes d’Herraiz. Fins que a, falta de dos minuts per a finalitzar la primera part, dues jugades molt ben trenades han significat el 0-2. Els gols, de Lavado i Nil de vaselina, batent el porter “Kun”.

Durant la segona part, la dinàmica del partit ha canviat. Un Cerdanyola més insistent i dominador ha obligat el Manresa a sortir a la contra, aprofitant una d’aquestes ocasions per al 0-3 de Pep Costa al minut 34, a xut exterior. El rival ha intentat marcar, però la bona defensa del Manresa no ha deixat retallar-li distàncies.

Ja a set minuts per al final del partit, el Cerdanyola ha optat pel joc de cinc i ha fet perillar la victòria manresana. Els errors defensius han obert el partit, reduint el resultat al 2-3 al minut 38, però un oxigenador gol de Carles Güell al 39 ha donat pau i tranquil·litat… provisionalment. La calma, però, ha durat poc, perquè el rival, a falta de 54 segons, s’ha acostat al 3-4, fent trontollar altre cop les opcions visitants. Inclús un darrer xut al pal podria haver significat el 4-4, però aquest cop la sort ha estat de cara. Asis ha decantat, aprofitant el refús, un partit molt intens marcat pel final dramàtic resolt a falta de 20 segons.