Notícies

PRÈVIA CERDANYOLA FC – MANRESA

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

CERDANYOLA FC – MANRESA

DISSABTE 23 FEBRER   18, 15 HORES

PAVELLÓ GUIERA  DE CERDANYOLA  DEL VALLÈS

A RECUPERAR SENSACIONS

La jornada de descans a la categoria el passat cap de setmana, ha fet d’alguna manera oblidar l’ensopegada al Pujolet davant Escola Pia en l’últim partit de lliga.

Ara arriba una altra jornada en que els manresans han de recuperar el to i no oblidar-se que varen estar nou partits consecutius guanyant.

Cerdanyola és un rival que és desè a la taula amb 23 punts, 6 partits guanyats, 5 empats i 8 de perduts. A casa seva ha jugat 9 partits amb 3 empats, 3 derrotes i 3 victòries.

A hores d’ara té 59 gols a favor i també 59 en contra.  L’últim partit ve de jugar també a casa on va empatar amb el Natació Sabadell a un gol.

En el partit de la primera volta va empatar a Manresa a tres gols, on el conjunt de Paco Cachinero va patir el cansament i esforç recent del partit de la copa del Rei.

Els del Pujolet arriben al partit amb tots els efectius excepte Oscar,  la seva lesió el portarà a la inactivitat durant la resta de la temporada. Per la seva part, Corvo intentarà que les seves molèsties al menisc siguin les mes lleus possible i poder actuar amb certa normalitat.

Jornada 20

Cerdanyola FC  – Manresa

Segorbe – Futsal Lleida

Salou – Escola Pia Sabadell

Industrias B – CCR Castelldefels

Barceloneta – Union Sta. Coloma

Natació Sabadell – Mataró

Pallejà – Hospitalet Bellsport

Descansa . Canet