Notícies

PRÈVIA MANRESA – ESC. PIA  SABADELL

Campionat Nacional Lliga 2a Divisió B grup 3

MANRESA – ESC. PIA  SABADELL

Dissabte 9 de febrer  18, 15 hores

Pavelló El Pujolet    Jornada 19

DELS QUE FAN AFICIÓ  

Els aficionats podran presenciar aquest dissabte un partit dels  que sempre solen ser atractius, vistosos i intensos. En aquesta ocasió, el Manresa rep l’equip escolapi  amb avantatge a la taula amb un marge força ampli de punts, l´equip manresà ha estat mes regular durant el transcurs de la temporada que els sabadellencs.

Actualment , Escola Pia es quart a la taula amb 33 punts per 41 els manresans. Als de Paco Cachinero els interessa molt sumar els tres punts per poc a poc, garantí la premiada plaça per la copa del Rei . El partit de dissabte molt important precisament per aquest aspecte, el conjunt manresà podria allunyar al seu rival encara mes i donar un pas molt important de cara al objectiu. Es la mateixa o similar situació de quant ara fa poc va visitar el Pujolet l’Hospitalet.

Escola Pia  no guanya a fora des del 17 de novembre, en aquella ocasió ho va fer a la pista d´Industrias. En els seus desplaçaments nomes a guanyat dos partits, a Santa Coloma i Pallejà de vuit partits jugats, per tant , n´ha perdut  sis, Lleida, Hospitalet, Segorbe, Cerdanyola, CCR i La Unión.

Aquesta temporada doncs, no te un bagatge positiu ni regular fora de casa. En canvi al carrer Garcialaso ho ha guanyat tot excepte amb el retirat Ciutat de Terrassa. El Manresa va perdre a la primera volta pel resultat ajustat de 3-2 .

Pel que fa al Manresa, continua el dubte de Corvo que arrossega molèsties importants de menisc. La resta de la plantilla està en condicions optimes.

Cal esperar dons un bon partit al Pujolet el qual pot determinar força el futur dels dos equips.

 

Hospitalet Bellsport – Salou  Dissabte 18, 00

Union Sta. Coloma – Pallejà Dissabte 18, 00

Cerdanyola – Natació Sabadell Dissabte 18, 15

Manresa – Escola Pia Dissabte 18, 15

Canet – Segorbe Dissabte 18, 30

Mataró – Industrias B Dissabte 20, 00

Lleida – Barceloneta Diumenge 12, 30

CCR Descansa