Notícies

PRÈVIA: HOSPI, només una derrota com a visitant

Campionat Nacional 2a Divisió B grup 3
MANRESA – HOSPITALET BELLSPORT
Dissabte 19 gener  18, 15 hores  Jornada 17
Pavelló El Pujolet de Manresa

Desprès de l’important triomf a la pista de Industrias B , el Manresa rep a un dels rivals mes consistents de la categoria. Hospitalet Bellsport . i ho farà en el que serà la segona jornada de la segona volta de la competició.  El conjunt manresà espera el partit amb ganes per treures  de sobre un dels equips punters del grup. El conjunt riberenc es quart a la taula, a nomes dos punts de la tercera plaça que dona lloc a la copa del Rei i que ara ocupa el Mataró. Qui si juga mes en aquest enfrontament son els visitants per no quedar una mica despenjats de les primeres places . Pel que fa al Manresa no te la pressió que pot tenir el seu rival en el partit de dissabte.

Bellsport nomes ha perdut un partit a fora del pavelló Sergio Manzano de 7 partits jugats. La derrota la va patir a Canet de Mar en l’última jornada com a visitant. Ha guanyat a La Unión , Barceloneta,Terrassa i Mataró i ha empatat a Natació Sabadell i Salou. Per tant, compta amb un positiu bagatge quant surt de la seva localitat. En canvi a casa seva te cinc victòries, un empat i tres derrotes de nou partits jugats. Precisament una de les derrotes va ser quant el Manresa va visitar la seva pista amb trionf manresà per un gols a quatre.

Ha fet un total de 75 gols i n’ha rebut 53.

MATARÓ – SEGORBE
DISSABTE 16, 00

CCR – BARCELONETA
DISSABTE 16, 30

UNION STA. COLOMA-ESC.PIA
DISSABTE 17, 00

MANRESA – HOSPITALET
DISSABTE 18, 15

CANET – PALLEJÀ
DISSABTE 18, 30

LLEIDA – SALOU
DISSABTE 20, 00

CN SABADELL – INDUSTRIAS B
DIUMENGE 12, 30

Descansa CERDANYOLA