Notícies

TITOL DE LLIGA A LA BARCELONETA

BARCELONETA  1  MANRESA 4

Barceloneta : Alex, Sabel, Roger, Baldo i Jona / Chechu, Moha i Rachiel.

Manresa : Aleix, Oussama, Corvo, Lavado i Josan / Marc Fdez, Pau Albacete, Santa, Fouad, Ambrós, Oscar i Arnau.

Arbitres : Jonatan Bermudez i Hugo Perez

0-1 Oussama m. 14  1-1 Alex ( p) m. 17  1-2 Corvo m . 20  1-3  Corvo m. 27 1-4 Marc Fdez m. 27

El Manresa es va proclamar campió de lliga de 2a divisió B al ven-se a la difícil pista de la Barceloneta per un gol a quatre. Es la primera vagada que els manresans obtenen el títol de lliga d’aquesta categoria en la seva historia. Ara tindran la possibilitat de jugar el play off d’ascens a segona divisió.

El partit va ser ple de nervis per la molta responsabilitat del partit , els del Bages necessitaven imprescindiblement els tres punts per obtenir el títol de lliga. Matx molt  igualat al primer temps en que s’avançà el Manresa. Poc desprès, un injust penal va donar l’empat als barcelonins. E3n un moment en que el partit no tenia fluïdesa, apareixia Corvo establint el segon gol visitant.

A la represa, moltes dificultats pels de Floriaxh, nervis i imprecisions que portaren als locals a disposar d’ocasions de gol. Va haver de ser altre cop Corvo qui feia el tercer gol aclarint una mica mes les expectatives.  A sis minuts pel final, Barceloneta es va quedar amb inferioritat i Marc Fernandez va aprofitar fer el quart , resultat en que va finalitzar el partit.

DEMÀ, EL SORTEIG PEL PLAY OFF D´ASCENS

En el sorteig de demà a Madrid, el Manresa coneixerà el seu rival per jugar-se l´ascens de categoria. Talavera, Colo Colo, Xerex, Zamora i Salesianos Tenerife.