Notícies

Presentació nova web

Hola a tots,

 

Desprès d’un període de temps, torna la pàgina del Club Manresa Futbol Sala. Hi ho fa amb un format semblant al que havia tingut  en la seva primera etapa, ara però afegint-hi modernitat.  Així ho  ha sol·licitat un gran nombre de socis i simpatitzants del club,que han demanat no perdi l´ identitat  i estructura de la web inicial, la que sempre havíem tingut.

Tornar a posar al dia en tots els seus apartats aquesta pàgina necessitarà el seu temps, entre ells l’apartat de les bases,el tresor del club. Demanem paciència als nostres visualitzadors amb l´ intenció que torni a ser productiva, pugui recuperar la cuota de visites que va tenir en aquell moment  ja que recordem, era de les mes visitades de Catalunya en aquest esport.

Gracies a tots vosaltres, ara recuperem un mitjà imprescindible. Les noticies mes importants que s’han produït en aquest espai en blanc de temps , s’ha treballat per recuperar-les i les exposem per la transcendència que tenen. Les trobareu a l’apartat de noticies anteriors , ara, estarem al vostre servei dia a dia.

 

Pere Joan Pusó Matiñó

President Club Manresa Futbol Sala.