Notícies

NOVA JUNTA DIRECTIVA

El dia 12 de març de 2018 es va fer oficial de la nova junta directiva del Club Manresa Futbol Sala presidida per Pere Joan Pusó, soci numero 2 de l’entitat i un dels fundadors del club l´any 1979. Aquest fet s’ha produït  desprès de la dimissió presentada per Francisco Javier Franco al mes de gener del mateix 2018. Donada  aquesta situació es va determinar que la persona amb mes edat de la junta i amb mes anys al club passes a presidir la entitat tal i com ho assenyalen els estatuts del club. 

Pere Joan Pusó ha confeccionat una directiva amplia i de la seva confiança detallant i determinant càrrecs.

ANTONI COMA HABIA DEIXAT EL CÀRREC

Antoni Coma va deixar la presidència per motius personals al gener de l’any 2017 . D’aquest moment fins a final de temporada varen portar les regnes del club la resta de components de la directiva amb l´incorporació d’alguna persona mes. A poc per finalitzar la temporada 2016-17 va ser quant Francisco Javier Franco va cobrir la vacant presidencial, única candidatura entrant a presidir el club. Desprès, va presentar la seva dimissió,aquesta va ser forçada per diversos socis i per un notable nombre de persones de la seva pròpia junta en el mes de gener de 2018.