Notícies

COPA DEL REI  (  2a eliminatòria )

MANRESA 6 EMOTION ZARAGOZA 9

MANRESA : Bixi, Santa, Lavado, Corvo, Asis / Roijals, Guell, Pep Costa, Oscar i Tanti.

EMOTION ZARAGOZA : Arturo, Retamar , Esteban, Villanueva i Chicho / Farinha, Nano Modrego, Victor Tegel, Tabuenca, Richi Felipe, Marcos Forga.

ARBITRES : Garcia Donas i Moreno Millan.

GOLS : 1-0 Corvo m.1, 1-1 Retamar m.1 , 2-1 Guell m.6 , 3-1 Corvo m.10 , 3-2 Chicho m.16 ,3-3 Chicho m.17 ,  4-3 Corvo m.20 penal, 5-3 Guell m.23 , 5-4 Chicho m.26 , 5-5 Esteban m.30 , 5-6 Chicho m.34 , 5-7 Victor Tegel m.36, 6-7 Guell m.37 , 6-8 Nano Modrego m.39, 6-9 Victor Tegel m.40.

El Sala 10 Zaragoza va passar per Manresa no amb certes dificultats per endur-se una eliminatòria que no li va ser fàcil.  El conjunt aragonès arribava  a Manresa descansat  per no haver jugar a la pista del Levante aquella setmana pel tema dels aiguats a terres llevantines. El Manresa, a l’inrevés, tot i que el cansament el va superar amb il·lusió afrontant un partit amb molt de carisma.

L’emoció va regnar en moltes ocasions a la plena graderia del Pujolet donat que el partit va portar a aquesta dinàmica en que fins als minuts finals no es va resoldre pels aragonesos. Al descans es va arribar amb un parcial de 4-3 favorable als manresans desprès d´un primer temps molt igualat i amb moltes alternatives. Marcava el Manresa i responia el conjunt de Santi Herrero.

Desprès d´un primer temps excepcional, el Manresa va pagar el desgast a la segona part , però va mantenir a ratlla als visitants amb un resultat ajustat en molt moment d’aquest període.  Amb el marcador parcial de 6-7 a tres minuts pel final, el Zaragoza va sentenciar amb un llançament sense tanca proper a la porteria manresana. Això ,afegit a l’expulsió de Corvo per aturar amb la mà una pilota dirigida al portal manresà, va determinar el partit.

BAXI MANRESA I MANRESA FS

A la llotja va haver-hi la presencia del president de Baxi Manresa Antoni Saez. Els dos clubs varen fer un intercanvi de samarretes i també de carnets d’abonats. També hi varen assistir diverses persones corresponents al estament federatiu. En definitiva, una jornada gloriosa pel club manresà de futbol sala de al ciutat que per primer cop jugava aquesta competició de la copa del Rei.