MANRESA 9  COLO COLO ZARAGOZA 7

MANRESA : Bixi, Lavado, Pep Costa, Asis, Corvo / Santa, Oscar , Guell i Nil Roijals

COLO COLO ZARAGOZA : Guille, Carlos Garcia, Tabuenca, Raul Izquierdo, Muniesa / Latorre, Trasobares, Sampedro i Diego.

ARBITRES : Bernardo Simon i Joel Garcia

GOLS : 0-1 Carlos Garcia m.2 , 1-1 Corvo m.2 , 1-2 Raul Izquierdo m.2 , 2-2 Asis m.3 , 2-3 Carlos Garcia m.3, 2-4 Trasobares m.12 , 3-4 Corvo m.18, 4-4 Pep Costa m.19, 5-4 Lavado m.20 , 6-4 Pep Costa m.21 ,  6-5 Sampedro m.23 , 6-6 Latorre m.29 , 7-6 Asis m.30 , 8-6 Pep Costa m.35, 9-6 Pep Costa m.39 , 9-7 Sampedro m.39.

Ple fins el cap de munt al Pujolet per presenciar la primera eliminatòria de la Copa del Rei,al Manresa li va tocar el mateix equip que tres mesos abans l’havia deixat sense premi a la promoció d’ascens. Manresans i Aragonesos varen oferir una nit de gols en que la zona ofensiva va superar sempre a la reraguarda dels dos equips.

Pràcticament durant tot el primer temps va ser l´equip visitant qui va anar per davant en el marcador amb molts gols en pocs minuts per part dels dos equips en l´inici de partit.

A dos minuts pel descans amb un parcial desfavorable de 3-4, Pep Costa i Lavado capgiraren el marcador marxant als vestidors amb resultat favorable als manresans per  5-4.

Nomes començar el segon temps, un gol altre col de Pep Costa va suposar el sisè dels manresans però Sampedro i Latorre empataren el partit a sis gols a 10 minuts pel final.

Asis va respondre un minuts desprès a l’últim gol aragonès i arrodonir la nit golejadors Pep Costa amb dos gols mes, l’últim a un minut pel final, gol que va ser respòs sense conseqüències per Sampedro.

Festa per tot lo alt al Pujolet amb aquesta victòria a l´espera de coneixer el proper rival en aquesta competició de la Copa del Rei.